RCW bvba is een bedrijf dat zich onder andere bezighoudt met het bestellen en plaatsen van betonhuizen en ook het volledig op maat maken van staalbouwen. dit kunnen we doordat we een goed geschoolde groep van vakmensen hebben alsook alle materialen en kennis in onze eigen gangen hebben lopen. Indien u een industrieel gebouw wil zetten, aarzel dan niet en neem contact op met RCW bvba. 

Overzicht van diensten

Bij RCW bvba vindt u een betrouwbare partner voor het uittekenen van een bouw, het bestellen van materialen tot het plaatsen van de volledige constructie. In het kader van volgende werkzaamheden weet het bedrijf u alvast een zeer goede oplossing op maat voor te stellen:

Contact opnemen

Indien u specifieke vragen heeft over de mogelijkheden en dienstverlening in België en Europa, kunt u steeds contact opnemen met ons. dit kan via onze contact pagina. Wij staan u graag te woord, 24u op 24 en 7 dagen op 7. Samen met u bekijkt de firma de beste manier voor het uitvoeren van uw industriële werken, zodat u binnen de vooropgestelde termijn kunt terugblikken op een vlotte realisatie en goed resultaat.